Demian Feriy випустив новий сингл

Київський музикант готується представити слухачам новий альбом і в якості промо випустив перший сингл з нього - "Meltdown Hallucinations". Усю роботу над релізом, включно з відео, Demian Feriy зробив сам. 

"Цей альбом є моїм переосмисленням багатьох жанрів, сплавленням їх воєдино - vaporwave, psychedelic rock, progressive rock, new age, IDM, музика з відео ігор і мультфільмів, боллівудська поп-музика, епічно гітарні соло, натхненні гітарними героями минулого і сьогодення. Тут з'єднана естетика нашого цифрового часу і формалізм минулого, враження мого дитинства, мультфільми, кіно, відеоігри, технології, сни, міфологія. Хоч я і можу перерахувати "склад" альбому і його візуальну репрезентацію, моєю метою було злити воєдино всі інгредієнти не залишивши швів. Я відчуваю, що у мене це вийшло. Сподіваюся вам він сподобається ... приємного тріпу", - коментує майбутній альбом Demian Feriy.

Дата виходу релізу поки невідома. 

Водночас музикант представив дебютний кліп у рамках свого сольного проекту. Тим самим він також розпочинає нову еру у творчості, де його музика повинна стати трохи більш зрозумілою слухачам завдяки візуальній складовій. 

"Знаєте, через великий інформаційний потік мозок починає працювати у режимі форсованої генерації ідей, цілей і всяких бажань, особливо коли тобі років 10-12, коли твої фантазії, амбіції та віра ще не обмежені особистим досвідом або "статистикою".

У ранньому тинейджерстві у мене був період, коли я хотів бути художником-аніматором і реально думав, що буду, оскільки любив малювати всяких "виродків". Згодом, звичайно, підліткова непостійність змінила і цілі, і переваги. Але свого роду "потреба" зробити свою музику "зрозумілішою" повернула мене до вельми дивної дитячої мрії", - додає музикант. 

Demian Feriy - експериментальний музикант з Києва, композитор, саундпродюсер.  На його рахунку кілька сольних альбомів та чимало колаборацій з іншими українськими виконавцями. 

Demian Feriy у соцмережах: 

https://demianferiy.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/demian_feriy/
https://www.facebook.com/demianferiy
https://soundcloud.com/demian-feriy