Quiet Advice випустили дебютний кліп

Полтавський гурт представив свій перший відеоролик на трек "Liar", який водночас для гурту є дебютним синглом. Пісня вийшла ще у вересні минулого року. 

У пісні фронтмен гурту Олександр Нос розкриває проблему знаходження спільної мови між людьми, співає про переживання при пошуках своїх людей. 

"Мені ще давно, до появи самого гурту, спала на думку ідея з такою візуалізацією музичного твору. Я бачу в цьому поєдинок характерів чи емоцій між людьми, - говорить Олександр. - У цій картині можна знайти для себе якісь певні образи, або ж просто любуватися, наскільки хаотично та красиво переплітаються кольори. Також можна побачити у цьому море, чому б і ні. Мені подобається, як можна грати з описом таких картин, бо їх можна інтерпретувати по-своєму, як і лірику. Кожен може почути у пісні щось таке, що зворушить саме його."

Ударник гурту Влад Олефір додає, що цим кліпом гурт завершив просування свого дебютника і зараз вже повноцінно зосереджується на написанні першого ЕР. Міні-альбом складатиметься з п'яти композицій, одна з котрих буде заспівана українською. Взагалі ж хлопці кажуть, що їх перший EP побачить світ пізніше цього року.

Варто відзначити обкладинку синглу, стиль котрої продовжує жити й на офіційному відео.

"У кліпі я обмазуюся фарбою. Ми придумали це як метафору того, що кожна емоція, виражена у нашу сторону, так чи інакше залишає на нас певний слід. Звісно, вони різні. І це точно не просто чорно-білі емоції, бо немає суто поганих чи тільки хороших людей. Під самий кінець пісні я взагалі просто повторюю питання "Що було не так з тобою?" та "Що ж ти шукав?". Це все до тих людей, з котрими ми хотіли колись налагодити стосунки, але не склалося. У кожного ця причина може бути своя. Сподіваюся, ми всі все ж таки знайдемо саме своїх людей", - додає Олександр Нос.

Quiet Advice - полтавський гурт, який розпочав діяльність у 2017 році. На їх рахунку сингл "Liar" (2018) та кліп на нього. Серед гуртів, якими надихалися музиканти, Deftones, Norma Jean, Dredg, Incubus, Every Time I Die, Black Peaks та Arcane Roots.

Quiet Advice у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/quietadvice
Instagram: https://www.instagram.com/quietadvice
Bandcamp: https://quietadvice.bandcamp.com/releases
SoundCloud: https://soundcloud.com/quiet-advice/liar