Яка Різниця написали ЕР про кохання

Днями поп-панк гурт Яка Різниця випустив мініальбом "Кохання на декілька акордів". Кожна з його пісень оспівує любов зі своєї перспективи.

Музиканти працювали над цим ЕР протягом двох літніх тижнів, у розпал спеки. Уся робота над музикою, включно з записом, проходила в приватному будинку їхнього друга.

Відносно нещодавно музиканти розпочали українськомовний період своєї творчості, що вплинуло на сам їхній підхід до написання композицій.

"На початку незвично було писати рими й метафори українською, а зараз уже краще. На нашу думку, українська мова дуже відрізняється від російської, коли ми говоримо про творчість. Для нас вона більш багатогранна, дає більше можливостей і простору для, так би мовити, "творчого пориву". Ми покращуємо нашу українську – слухаємо музику нею, читаємо вірші й книжки. Зараз от читаю "Відьмака" українською, рекомендую всім", – каже Вардан Арамуні, співзасновник гурту, Неформату.

Лірику пісень учасники колективу пишуть удвох.

Слухайте ЕР на стрімінгах: YouTube Music, Spotify, Apple Music

У текстах музиканти описали власні переживання, які живуть у них як наслідок різних романтичних історій.

"Не можна сказати, що пісні описують якісь конкретні стосунки з наших життів, але безумовно в основу текстів лягли справжні історії й моменти, які назавжди нам лишили колись кохані люди. Кожна емоція і відчуття, з якими слухач стикається протягом альбому – це абсолютно реальне, пережите не один раз", – додає Вардан.

Незабаром гурт зіграє на благодійному заході "Халепа".

Яка Різниця – поп-панк/альтрок гурт, який заснували двоє полтавських музикантів Григорій Пивоваренко і Вардан Арамуні в 2018 році. Тоді виконавці разом навчалися в Києві. Загалом у дискографії артистів кілька ЕР й низка синглів, а найбільше вони пишаються піснею "Світанок".

Яка Різниця в мережі:

https://www.instagram.com/whoooooooooooocares/

Фото обкладинки – надали виконавці