The Symbioz випустив новий сингл. Прем'єра на Neformat.com.ua

Ужгородські панки після тривалої перерви випустили новий сингл "Я забув". Це перший реліз гурту за останні п'ять років.

Нагадаємо, останній реліз The Symbioz - спліт з гуртом Корча - виходив ще у 2013 році. Після того гурт мав проблеми з пошуком стабільного ударника, а згодом особисті питання загальмували розвиток колективу. Водночас ядро колективу активно розвивало Death Metal проект Обрій. Тим не менше зараз The Symbioz планує повернутися до більш активної діяльності. 

"Наразі у нас стабілізувався склад, і ми готуємо новий матеріал, який плануємо записати в наступному році. Оскільки двоє учасників поки що працюють за кордоном, то справи рухаються не так швидко, як нам би хотілося. "Шлях поневірянь" на власній практиці)", - розповідає вокаліст гурту Микола Мага. 

До слова, за останні кілька тижнів гурт залив на Бендкемп усю свою дискографію, тож в очікуванні більшого релізу усі охочі можуть згадати старі роботи The Symbioz, адже на живі виступи колективу найближчим часом розраховувати не варто. 

"Трек "Я забув" був спонтанно написаний під час візиту нашого гітариста Василя Лавера додому між двома закордонними робочими поїздками. Записали ми його за два візити на студію нашого хорошого знайомого Віталія Лєвшакова, з яким мали вже неодноразово справу з іншими нашими проектами (Обрій, Skruta, Displease). Зводив пісню Олександр Горбач (Тіпічний), ударник гурту Dan Stark", - додає Микола.

Окрім Бендкемпу трек уже доступний на популярних стрімінгових сервісах, їх список поступово зростатиме:

Google Play: http://bit.ly/2J6CsFG
Apple Music: https://apple.co/2P7zqqn
iTunes: https://apple.co/2P7zqqn
Deezer: http://bit.ly/2QYmmB0

Почитати рецензію на спліт The Symbioz з Avrora6542 можна за цим посиланням.

The Symbioz у соцмережах:

https://thesymbioz.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/The-Symbioz-201142409903535/