Обрій анонсує перший альбом

Ужгородський дез-метал гурт випускає новий сингл "Жовтий князь" та заразом анонсує вихід першого у своїй дискографії повноформатного альбому. 

Реліз також доступний на стримінгових платформах

"Жовтий князь" — це пісня, добре відома людям, які відвідують концерти цього колективу, адже наживо вона вже не один рік виконується на концертах Обрію. Пісня присвячена одній з найтрагічніших подій в історії українського народу — Голодомору 1932-33 років.

Цей сингл увійде в перший повноформатний альбом гурту, який має вийти восени цього року й буде присвяченій темі сталінських репресій. Над ним гурт працював протягом тривалого часу. 

Водночас зараз склад колективу зазнав деяких змін. Восени минулого року вокаліст гурту Микола Мага долучився до лав Збройних Сил України, тож наразі займається виключно менеджерською та студійною діяльністю. А щоб не залишати поціновувачів гурту без концертів, музиканти запропонували долучитись до живого складу Сейрі, що відома насамперед як вокалістка гурту Pušča. У цьому складі гурт можна буде почути наживо вже у квітні. На цей момент гурт оголосив частину запланованих концертів:

05.04 Одеса, у турі з White Ward та Mortui Vultus
12.04 Львів, у турі з White Ward та Buri
13.04 Рівне, у турі з White Ward та Agruss
14.04 Луцьк, у турі з White Ward та Buri

Обрій — ужгородський дез-метал гурт, створений у 2013 році. Дискографія нараховує три мініальбоми, кілька сплітів, синглів та кліпів. На звучання гурту вплинули такі колективи як Bolt Thrower, Morgoth, Asphyx, Gorefest тощо.

Нагадаємо, минулого року гурт презентував мініальбом "Імперія Бидла". 

Дізнатися більше про Обрій:

https://linktr.ee/obrij_metal