Earmake завершує роботу над новим альбомом

Харківський ретровейв проект, який наприкінці минулого року випустив новий альбом "Cosmic Hero", потрохи завершує роботу над новим LP.

"Готовится полноформатный альбом. Треков 12-13. Некоторые из них я уже успел либо продать на Retro Revolutions канал (на ютубе можете найти и послушать), либо привозил на лайв в Днепр в июне, видеоотчет которого я выкладывал", - розповідає музикант.  

За словами творця проекту Віталія Чиса, альбом міститиме суміш різних піджанрів, як то було із альбомом "Somnium". Він обіцяє, що на новому релізі можна буде почути Space, Dream, Dark, Summerwave, а також Ambient і навіть стиль Берлінської школи.

В записи гитар принимали участие Денис из BlazerJacket и Роман из Roman Screamroad. Трек "Regulus" (демо выкладывал в видеоформате) будет в компиляции на Neon Masters - Retrowave Cult. Также в альбом войдут совместные работы с такими проектами, как Betamaxx, Meteor, Daria Danatelli, M4", - додає виконавець. 

Альбом наразі уже майже готовий, але точна дата його виходу поки невідома.

Проект Earmake заснував у 2015 році харківський музикант Віталій Чис. Того ж року він випустив дебютний повноформатний альбом "Sunset Dream". Окрім нього у доробку автора є ще декілька альбомів, EP та синглів. Джерело натхнення музиканта криється у фільмах 80-х, особливих VHS записах та американських міських пейзажах.

Релізи проекту виходили на лейблах 30th Floor Records, Future City Records, Future 80s Records. 

Почитати Travel Guide Віталія Чиса рідним Харковом можна за цим посиланням. 

Earmake у соцмережі:

ВК: https://vk.com/earmake_music
Soundcloud: https://soundcloud.com/earmake
Facebook: https://www.facebook.com/earmakeofficial
Bandcamp: https://earmake.bandcamp.com/