Новий альбом Earmake продовжує космічну геройську сагу

Нещодавно харківський синтвейв проєкт Earmake випустив третій альбом із започаткованої у 2017 році серії “Cosmic Hero”. Він має логічну назву “Cosmic Hero 3” та продовжує тематичну історію.

Ця трилогія, за словами Віталія Чиса, єдиного засновника та учасника Earmake, стала обличчям проєкту, визначила його основний стиль. А почалося створення цього альбому із треку, який мав би супроводжувати документальний фільм про наукову фантастику.

Музикант писав альбом протягом 2021 року з тривалими перервами, оскільки мав неспокійний душевний стан.

"Все почалося із треку “Eternal Star” – до мене звернулися з компанії NewRetroWave із пропозицією написати саундтрек до їхнього майбутнього документального фільму "In Search of Tomorrow", який мав би бути про культуру, кіно та містив би обговорення таких стрічок як "Робокоп", "Чужий", "Одісея" тощо. Але потім вся ця історія затихла, а я тим часом замислився про новий альбом. Хоча NRW застерегли мене, що цей трек не можна використовувати десь окрім фільму, я все ж надав перевагу своєму власному альбому", – розповів Віталій Неформату.

Концептуально альбом доповнює космічну серію "Cosmic Hero", на яку музиканта значною мірою надихнула відеогра Mass Effect. Звуковий дизайн засновник Earmake виконав самостійно.

"Раніше я випускав музику різного характеру, але останніми роками я працюю лише над космічною музикою. Іноді я ще роблю сингли в dreamwave."

Обкладинку створив 18-річний художник з Індії, який малює під іменем Itzameprat. Усе, від пози астронавта й до фону, придумав сам Віталій, а втілив вже самоучка Itzameprat. Цікаво, що шолом на обкладинці був спроєктований у 3D-програмі з реального прототипу, що стоїть у кімнаті Віталія. Модель шолому створив дизайнер Dangiuz ще для обкладинки попередньої роботи з серії, тож він там теж є.

У планах композитора випустити другий альбом у жанрі psybient чи близькому до нього (першим був ЕР “Beyond Reality”),  натхненний роботами Carbon Based Lifeforms.

Earmake – синтвейв проєкт, який заснував харківський музикант Віталій Чис у 2014 році. Того ж року він випустив дебютний повноформатний альбом "Sunset Dream". Натхнення музикант знаходить у фільмах 80-х, особливих VHS записах та американських міських пейзажах. Релізи проєкту виходили на лейблах 30th Floor Records, Future City Records, Future 80s Records, NewRetroWave.

Earmake у мережі:

https://soundcloud.com/earmake
https://www.facebook.com/earmakeofficial
https://earmake.bandcamp.com/

Обкладинка – Instagram виконавця