Гурт Our Atlaantic виграв Koza Music Battle

25 травня у Koza Bar відбувся фінал змагання Koza Music Battle. За головний приз змагалися два гурти: інді-поп колектив Our Atlaantic з Умані та київські гаражні панки Homgo. 

Думки та враження журі фестивалю від виступів фіналістів були досить таки різними. 

Засновник конкурсу Koza Music Battle Ярослав Качмарський:

"Задоволений переможцем. Я бачу, що у них є перспектива і є куди рухатися далі, незалежно від того, на яких майданчиках вони будуть виступати".

Суддя Світлана Фролова (вокалістка):

"Дуже приємно, що фінал користується популярністю. Дуже багато людей прийшло, незважаючи на те, що нема тернопільського гурта (що дуже прикро). Але все одно дуже добре, що музика авторська розвивається і підтримується. Хочу подякувати гурту Homgo за чудові гітарні партії, за дуже цікавий оригінальний вокал (в окремих піснях). І друга група, ну взагалі… Три октави хлопчина бере. Дуже все прекрасно, хочеться танцювати, дякую!"

Данило Панімаш, журналіст:

"Я полюбляю панк, гранж, драйв, я полюбляю американські пост-хардкори, андеграунду американську сцену 90-х і гурт Homgo у цьому мене задовольнив, в певних моментах. Що мені не вистачило – це певна зажатість, яка повинна бути відсутня у справжніх панків і гранжерів. Стосовно гурту Our Atlaantic - я трошки засинав, це було монотонно, але, коли вони зіграли останній трек, де почали навалювати джаз, я прокинувся і так, це було дуже і дуже гарно. Дякую всім, що підтримуєте культуру, музикантів, що ходите на такі заходи".

Головний редактор Karabas Live Ігор Панасов:

Мені дуже складно було зробити висновок і віддати голос за когось одного, але це прийшлося зробити. На мій погляд, Homgo - це гурт, який вже більш впевнено себе відчуває на сцені і розуміє, навіщо він виходить. Другий гурт трошки відстає у цьому компоненті, але музика, яку грає Our Atlaantic, - більш перспективна. Якщо хлопці не будуть ледащі, то через 1-2 роки ми будемо бачити їх на сценах, які разів у 5 більші, ніж ця.

Про Dreadnought. Мені сподобалось. Це драйвово, це класно, це несподівано. Кожна пісня викликає каскад сюрпризів, якісь свіжі відчуття від цього гурту, тому я бажаю їм найкращого у майбутньому. Мені казали, що у Тернополі гурти з’являються і зникають, це не добре. Тернопіль – прокидайся! 

У результаті переможцем конкурсу став гурт Our Atlaantic. Саме вони отримали 5 тисяч гривень та право виступу на фестивалі Faine Misto.

Нагадаємо, у минулому році, переможцем конкурсу став гурт Брудні.

Конкурс у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/koza.music.battle
VK: https://vk.com/koza_music_battle