Пароль від сейфу випустив дебютний трек

Рівненський хіп-хоп гурт Ціна Ритму на своїх сторінках презентував новий проект - Пароль від сейфу з його першим треком "Відлига". 

"Пароль від сейфу - це мій паралельний сольний проект. Андрій Гандзюк може бути різним. Стан - це наслідок впливу внутрішніх протиріч, тому й проект виник природнім плином подій", - розповідає Джонні Дивний, він же А. Гандзюк.  

Реліз вийшов на лейблі Kinglomerate

Музику для синглу написав Justchill Beats, за скретчі відповідав DJ NJOI [Whatafunk crew], а зведенням зайнявся Zaobriev. Автор обкладинки - Кооператив

"Слово - це універсальний інструмент і я маю змогу ним оперувати у своїй творчості, мотивуючи цим самим тих, кому це не байдуже. Усі проблеми розвитку будь-якої двіжухи (не важливо, чи то ми говоримо про емоційний стан, чи соціальну сферу, чи якогось роду діяльність) полягають приблизно в одних і тих же аспектах. Я висвітлюю ці аспекти на прикладі того, чим живу та займаюсь вже багато років.  Хтось зрозуміє це буквально, а хтось по-своєму, дивлячись на меседж через призму власних пріоритетів та навівши паралелі зі своїми інтересами.  Вважаю що це круто.

Іншими словами - гни свою лінію і результат буде, можливо, вже за наступними дверима. Чули про правило 10000 годин?", - додає виконавець. 

Послухати і купити трек можна на сервісі Google Play.

Нагадаємо, що 14 квітня у львівському клубі FestRepublic відбудеться масштабна реп-подія - Фестиваль Вільної Музики, де виступатиме також і гурт Ціна Ритму.

Ціна Ритму (англ. Tha Price Of Da Rhythm) — у минулому об'єднання двох хіп-хоп гуртів, які співпрацювали разом з 2010 року. Через рік було вирішено переформуватись в повноцінний гурт. Переможці 3-ох фестивалів, в тому числі і двох (2011 та 2015) із серії фестивалів "Represent". На даний момент до складу гурту входять 3 MC: Апекс, Джонні Дивний та Довгий Пес.

Ціна Ритму у соцмережах:

https://vk.com/price_of_rhythm
https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
https://www.instagram.com/priceofdarhythm/
https://www.youtube.com/channel/UCi7eAAJDzhE3q7h0OE-AMxw