Gravitsapa випустили новий альбом

Львівський колектив 14 травня офіційно випустив новий альбом "DEMO-2". 

"Привіт, людство. Сьогодні ми пускаємо в світ наш новий альбом. Я давно чекав цього дня, щоби поспостерігати за реакцією людей на нього. 

Буду дуже радий, якщо вони прослухають його уважно, зрозумівши суть, побачивши нові музичні ідеї (бла-бла, утопія). Хоча, будучи скептиком, очікую іншої реакції: "звук гавно... що так нудно... не в**обуйтесь тегами..." тощо). Третій варіант (ігнор) теж був би не далеким від реальності. 
 
Побажання до слухача: друг, не все то гавно, що не є зрозумілим. Можливо там краса трішки іншого типу. Іноді уважне слухання теж дуже багато відкриває.
Побажання до музиканта: другі, перестаньте вже грати не те, що ви би дійсно хотіли грати. Я не вірю, що в головах людей можуть бути вже такі штампи. 
Перестаньте сцати, раді всєлєнной! Ви заповнюєте світ стандартними заготовочками, це гріх!", – прокоментували альбом самі виконавці.
 
До слова, за останній рік Gravitsapa оновили склад музикантів і проводять багато репетицій. Щодо жанрової стилістики, то тут навіть самі музиканти називають чимало варіантів – post-sludge / minimal math / avant-garde / math rock / noise rock / lo-fi тощо.
 

Gravitsapa (Гравіцапа) – львівський гурт, який виник у 2005 році. Вони записали два мініальбоми – "Radio Free Albemuth" (2009) та "Vulgata" (2013). Колектив також часто називають піонерами української math-rock сцени.