Monotonne випускає новий альбом

Днями електронний музикант Юрій Буличев, засновник проєкту Monotonne, написав новий альбом – "Unrelated". Той охопив собою сучасність і ностальгію водночас.

Виконавець майже повністю створив цю музику завдяки одному інструменту – модулярному Eurorack синтезатору. Також у пригоді стали польові записи Юрія:

"Для створення шумових текстур і перкусії використовувалися власноруч зроблені семпли з польових записів. А звучання набуло додаткового вінтажного кольору завдяки запису через стару аналогову консоль", – ділиться Юрій у пресрелізі.

Окрім цього, на альбомі лунають вокалізні нашарування виконавиці Mavka і скрипка Анастасії Пасько.

Реліз альбому відбувся на лейблі Dnipropop.

Свій видбиток на альбомі залишив осінньо-зимовий період, протягом якого музикант працював над музикою. Але звідти він також дійшов до далеких від сьогодення спогадів.

"Тематично, альбом відображає настрій від апатичного відчуття нелінійності часу (треки "Discrete" і "Blurred") до зворушливої ностальгії спогадів про дитинство ("Loop Back"). Подальший розвиток ідеї впливу часу відображається у композиціях "Recursions" та "Another Day", як циклічне повторення кожного наступного дня зими, що на момент написання здавалася нескінченною", – додає Юрій.

Музично він це зобразив завдяки застосуванню "тембральних зміщень висоти тону, невпорядкованих структур" і впровадженню "рандомізованих звукових елементів".

Наш текст про альбом із часів, коли Monotonne іще був дуетом, можна знайти тут

Monotonne – електронний проєкт дніпровського саундпродюсера Юрія Буличова, в якому той випускає музику на грані різних стилів – тріп-хопу, ембієнту тощо. Раніше проєкт був дуетом Юрія та вокалістки Лізи Колот. Наразі виконавець продовжує залучати різних артистів до створення спільної музики. У дискографії проєкту кілька альбомів та ЕР.

Monotonne у мережі:

https://www.instagram.com/yuriy_bulychev/
https://www.facebook.com/Monotonne

Фото обкладинки – надав виконавець