They Came From Visions видають сингл й анонсують альбом

Днями блек-метал гурт They Came From Visions оприлюднив перший сингл зі свого майбутнього альбому "The Twilight Robes". Реліз LP відбудеться на німецькому лейблі Eisenwald.

Композиція "Equinox Ablaze", уже доступна для прослуховування, стає першим провідником до другого повноформатника виконавців.

"Ми обрали цей трек в якості першого синглу саме тому, що він добре ілюструє і музичне, і тематичне різноманіття альбому. Фактично, це перша пісня диску після інструментального інтро", – діляться виконавці з Неформатом.

Усю музику й тексти вони підготували в 2021 році й тоді ж почали запис матеріалу. Завершилася робота над альбомом уже в розпал російського вторгнення в Україну.

Майбутній альбом музикантів написаний у тематиці фольклорного горору, і перший сингл із нього має таке саме наповнення.

"Музика пісні інспірована моторошними і потойбічними елементами буденності, жахами, що проникають у повсякденне життя. Текст присвячений ритуалу родючості й тому, яку ціну люди сплачують древнім силам за право прожити ще один рік не знаючи голоду", – додають виконавці.

За словами учасників колективу, цієї теми вони торкнулися вперше ще на своєму дебютнику "Cloak Of Darkness, Dagger Of Night", отож наразі продовжують іти цією стежкою. До слова, ми публікували рецензію на цей альбом.

Новий лонплей музикантів вийде вже 23 лютого. Його попереднє замовлення вже доступне на Bandcamp і на сайті лейблу Eisenwald.

They Came From Visions – київський атмосферік / raw блек-метал гурт, який створили троє анонімних музикантів у 2019 році. Їхня дискографія налічує один повноформатний альбом і кілька синглів. Гурт надихається творчістю колективів Yellow Eyes та Wiegedood та фолк-горор кінематографом 70-х років.

They Came From Visions у мережі:

https://www.instagram.com/theycamefromvisions/
https://ffm.bio/theycamefromvisions

Фото обкладинки – надали музиканти