They Came From Visions презентували дебютний альбом

Київський atmospheric black metal гурт випустив дебютний лонгплей "Cloak Of Darkness, Dagger Of Night" за сприяння лейбла Bloodred Distribution.

Перші напрацювання були зроблені на початку 2019 року, але серйозно за накопичення та запис матеріалу музиканти взялися у квітні цього року на домашніх студіях. Зведення та мастеринг гурт робив самостійно.

За словами музикантів, концепція альбому відсутня:

"Альбом не є концептуальним, проте загалом присвячений ночі, темряві та відчуттю потойбічного, первісного жаху, який вони викликають у людини, що залишається з ними наодинці.

Загалом під час написання музики ми хотіли відійти від стереотипів, з якими у слухачів зазвичай асоціюється український блек-метал, та натомість розвивати ідеї менш відомих в Україні блекових сцен США, Нідерландів, Бельгії тощо.

Джерелом натхнення стала, з одного боку, музика досить різних, проте однаково самобутніх команд Yellow Eyes, Wiegedood та Bolzer, а з іншого — естетика кіножанру фолк-горор, що виділився у 1970-х та останніми роками знов привернув увагу деяких режисерів. Остаточного ж поштовху до написання матеріалу додала стрічка Роберта Еґґерса "The VVitch", — розповів у коментарі нашому виданню, вокаліст гурту Voice of Misery.

Оригінальне фото було зроблене в Чорнобильській зоні відчуження. Над остаточним дизайном гурт працював самостійно.

They Came From Visions — київський атмосферік / raw блек метал гурт, створений у 2019 році трьома анонімними музикантами:

  • Voice of the Deep — бас-гітара
  • Voice of Gloom — гітара/ударні
  • Voice of Misery — вокал

Дискографія нараховує один повноформатний альбом. Гурт надихається творчістю гуртів на кшталт Yellow Eyes та Wiegedood та фолк-горор кінематографом 70-х років.

They Came From Visions у мережі:

https://theycamefromvisions.bandcamp.com/