The Raw випускають перший українськомовний сингл

Харківський мелодік-хардкор гурт повертається після дворічної перерви з новим синглом "044/057". 

Останньою роботою гурту був тоді ще російськомовний мініальбом "С​в​е​т​а н​е​т" 2021 року, а з початком повномаштабного вторгнення харків'яни вимушено поставили гурт на паузу. 

"Інструментал був записаний в Харкові, ще до війни. А от вокал записали в кінці осені у Вінниці, зібравшись з різних куточків України. І реліз якраз про це, про те, як подолати відстань і рухатись далі", — розповів у коментарі Неформату вокаліст гурту Андрій.

Обкладинку для "044/057" зробив молодий талановитий дизайнер з Тернополя Микола Голова, з яким Андрій познайомився на хардкор концерті і який раніше також робив обкладинки для гурту Opik.

Найближчим часом The Raw планують випустити ще один сингл, та готують мініальбом на наступний рік. Музиканти також хотіли б повернутися до концертної діяльності, щоби максимально допомагати розвивати сцену і донатити на благодійні ініціативи, однак вже не перший місяць не можуть знайти постійну ударницю чи ударника для живих виступів, тож поки працюють з сесійними музикантами.  

The Raw — харківський мелодік-хардкор гурт, заснований у 2019 році. Дискографія нараховує кілька синглів і дебютний мініальбом. До великої війни хлопці часто виступали у рідному Харкові. 

The Raw  у мережі:

https://lnkfi.re/theraw