Студія Rakurs Records випускатиме відео про музичні примочки

Студія Rakurs Records почала знімати оглядові відео про прилади для обробки звуку. Нещодавно в них уже вийшов перший ролик про ділей Tape Echo.

Думка записувати огляди на різні інструменти для роботи зі звуком виникла органічно. У студії наявна велика кількість приладів, про які важко знайти інформацію українською, тож Rakurs Records вирішили перекрити цю проріху.

"Українськомовний YouTube досі перебуває на певному етапі розвитку. На жаль, якщо казати про якість, то там дуже мало цікавих, глибоких за змістом і візуально привабливих роликів саме українською. Тому, коли постало питання створювати відеоогляди для приладів із обробки звуку, які має студія, ми вирішили робити це захопливо, кіношно та небезкорисно", – каже Артем Бондаренко, режисер студії, Неформату.

На меті цього проєкту не просто розкрити функції приладу, а захопити глядача його історією. Тому для першого випуску відеомейкерам довелося прочитати чимало англомовних статей і форумів з цієї теми. За їхніми словами, пошук інформації про пристрій і створення оповідання зайняли близько половини загального часу підготовки відео.

 

У планах студії продовжувати подібні огляди й розширювати їхні межі.

"У нашій студії є прилади для обробки звуку та музичні інструменти, на які не натрапиш в інших студіях. Але найцікавіше завжди те, як все можна використовувати й поєднувати для досягнення художньої задачі музикантів, для пошуку звучання гуртів. Адже виділятись і бути помітними та зрозумілими на ринку дуже важливо абсолютно для всіх", – додає продюсер Сергій Гусятник.

Самі відео теж планують виділятися – за задумом Rakurs Records, кожний ролик демонструватиме індивідуальний підхід.

Rakurs Records – криворізька студія звукозапису, яка має велику базу якісних музичних інструментів і мікрофонів, оснащена аналоговими й цифровими приладами і працює з будь-якими стилями музики. Також студія записує і випускає професійні лайв-виступи.

Rakurs Records у мережі:

https://rakurs-records.com/
https://www.instagram.com/rakurs_records/