EarPin написали імпровізаційний ЕР

Днями експериментальний фолк-проєкт EarPin видав мініальбом "Сніжні Казки" на лейблі ERYTHROLEUKOPLAKIA RECORDS.

Записаний протягом серпня-вересня цього року, цей ЕР народився внаслідок імпровізацій та симпатії до гурту Yarn.

"Всі записані треки – це імпровізації. На першій репетиції ми придумали два перших треки, а в другий раз ми зібралися в мене вдома, щоб якраз це і записати, та в процесі сесії придумали ще три речі й відразу ж їх записали", – розповідає Влад Яковлев, учасник проєкту, Неформату.

На репетиції Влада та Ані Степаницької, другої учасниці EarPin, були присутні два інструменти – акустична гітара та цимбали, з яких все і почалося.

Лірику для композицій написав вокаліст Олександр із Хвилини Тисячі Мільйонів.

"Я вирішив використати тексти мого давнього друга Олександра, які він начитав для зовсім іншого проєкту, проте якраз для EarPin вони підійшли дуже добре. Він ще запропонував прикрасити це жіночим голосом і я попросив свою близьку подругу Іру, щоб вона наспівала необхідні вокалізи, і в цілому вийшло все дуже органічно".

Загалом запис всього мініальбому зайняв в музикантів три окремих дні, що вони запам’ятали як швидкий та спонтанний процес.

"Що об'єднує усі треки цього альбому, так це настрій, певна легкість, як мені хочеться вірити, наче казки, які перетікають одна в одну".

Обкладинку для цього релізу виконав Влад Яковлев. Він зробив колаж за використання плівкових світлин Ірини, яким візуально доповнив сніговий настрій композицій.

EarPin – фолк-проєкт музикантів Влада Яковлева та Ані Степаницької. Музиканти вже виступали у Ковелі, звідки походять, та видали один мініальбом "Сніжні Казки" (2022).

Фото обкладинки – надали виконавці