Ковельскі музиканти створили гурт і видали альбом

Днями ковельский новостворений проєкт Travel Trio оприлюднив свій перший альбом – "Warming Dub". Його музика була записана під час лайв-сесії.

Троє музикантів, які склали кістяк Travel Trio, знайомі між собою давно й уже мали нагоду грати разом. Однак раніше не було моменту, коли саме їхня формація була в пріоритеті посеред інших проєктів, де вони задіяні. Тож уперше записати музику разом вони вирішили лише тепер.

"Власне, на одній зі спільних імпровізацій ми несподівано почали грати щось подібне до dub. Не довго думаючи, ми вирішили наступного разу записати наші імпровізації в режимі лайв-сесії. Назва виникла одразу ж – власне, таку назву мав один із треків гурту Yarn, але і для нашої блукаючої музики вона теж підійшла" – каже Влад, ударник гурту, Неформату.

Музика цього альбому народилася приблизно за кілька годин.

"Ми зібралися, зробили хитру комутацію приладів для живого запису і почали грати, мали лише незначні перерви", – додає Влад.

Недовго тривала й технічна підготовка альбому – виконавці швидко звели його й переписали зведений матеріал на аналогову плівку.

Із трьох учасників гурту явним поціновувачем дабу є лише Влад. Водночас Данило, гітарист колективу, прихильник металу, блюзу і колд-вейву, а Ігор, басист, полюбляє важку музику й джаз. До слова, Ігор раніше грав на бас-гітарі в іншому ковельскому проєкті Хвилини Тисячі Мільйонів.

Незабаром дебютник музикантів буде доступний на касетах, тож стежте за оновленнями на Bandcamp.

Travel Trio – ковельський даб-проєкт, який заснували Данило Турко, Ігор Вальчук (Ронскій) і Влад Яковлєв. Їхнім першим і єдиним наразі альбомом є імпровізаційний "Warming Dub" (2024).

Фото обкладинки – надали виконавці