SadSvit випустив homemade альбом

Сольний проєкт івано-франківського музиканта Богдана, який випускає музику як SadSvit, опублікував новий альбом "Cassette".

Як і всю музику до цього, виконавець створив цей альбом вдома, приблизно о четвертій ранку, використавши свою гітару, мікрофон Samson c01 та FruityLoops.

"Саме ніч для мене той час, коли я можу повністю відчути вайб всередині й передати його на тло музики. Щодо зведення, то в моїй стилістиці переважають думерські касетні настрої, які закидають тебе кудись у далеке дитинство, дозволяють відчути себе в затишному будинку з чашкою кави чи цигаркою", – розповів Богдан Неформату.

За словами музиканта, цим альбомом він може охарактеризувати себе, в ньому зібрані всі переживання, які проходять крізь Богдана та крізь час. Також на альбомі присутній сумісний трек із Sad Novelist, з яким вони вже співпрацювали раніше.

"Хочу сказати, що мені надзвичайно приємно, що люди також розділяють мої емоції, мій вайб, що я не один це відчуваю. І це дає мені надзвичайної наснаги для подальшої роботи."

Обкладинку альбому створила знайома Богдана на основі його ідеї – задум зобразити касету з цигаркою вже давно жив в уяві виконавця.

SadSvit виник тоді, коли музикант усвідомив, що клауд-реп, з якого він починав, – не зовсім його справа, тож пішов шляхом постпанку та інді. А сталося це, до речі, внаслідок захоплення гуртом КІНО.

"Знову ж таки, формування мене як музикальної особистості – процес доволі складний, тому що я люблю експеременти, люблю щось нове, люблю чомусь навчатись П.С музичної освіти в мене немає."

SadSvit – інді-проєкт івано-франківського музиканта Богдана, який створює всю музику самостійно вдома. Він почав свій творчий шлях у 14 років з написання клауд-реп бітів, проте перейшов до жанру інді / постпанку. Наразі SadSvit випустив вже 2 альбоми: "Суматоха" та "Cassette".

SadSvit в мережі:

https://soundcloud.com/sadsvit
https://www.youtube.com/channel/UCClKCwSrVu5hwP5ZgzvgLhQ?view_as=subscriber
https://www.instagram.com/sadsvit/

Фото обкладинки – Instagram виконавця