Old Cat’s Drama повернулися із новим синглом після шестирічної перерви

Київський deathrock гурт презентував новий сингл та відео "Crystal Signals".

Матеріал учасники гурту частково записували в домашніх умовах, частково — на студії Сержа Коста (Gentle Ropes). Останній також робив зведення та мастеринг треку.

"Слова пісні — це особисте переживання. Коли я писав їх, то мав відчуття, яке можна схарактеризувати як відчуження заради пошуку", — розповів у коментарі нашому виданню музикант гурту Herold.

 

Відео гурт створював самостійно.

"Спочатку ми сформували концепцію і пройшлися з телефоном тими місцями, які хотіли б бачити у відео. Ми просто фільмували чернетки, і тоді вже збагнули, що з цього щось вийде.

Я думаю, що кліпи — це частина візуального мистецтва; сенси та розуміння знаходяться на боці глядача. Якщо ми розповімо істинне тлумачення, то зникне магія і простір для роздумів", — коментує музикант.

Наразі гурт накопичує новий матеріал. Музиканти говорять, що їхня наступна творчість буде під більшим впливом вінтажних драм-машин та синтезаторів. У планах до кінця року випустити ще один сингл.

Old Cat’s Drama — київський дезрок/готік-рок дует, створений у 2011 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом, ЕР та сингл. У період із 2017 до осені 2021 гурт був на студійній та концертній паузі. Наразі функціонує як тріо: Herold, Divuar (Zwyntar, Taciturnum) та Oleksii Sup (Кадриль, Джоні Зашморг, Saltice, МочаMarejada). 

Old Cat’s Drama у мережі:

https://oldcatsdrama.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCF6NU-eRpirTeDvL2DJySwA
https://open.spotify.com/album/2PATRc89YLiWKK9BdHNtrx?si=eX5Z8qflSUqcEg1...
https://music.apple.com/us/album/crystal-signals/1586736654?i=1586736657
https://music.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l5BUz0yE68LbhOVqxSiY6Lkn...

На обкладинці - фото Vovachtun