Кадриль випустили кліп присвячений проблемі суїциду

Київський пост-панк квартет випустив новий кліп на трек "В петле".

Кадриль підіймає проблему суїциду, наголошуючи на факті, що кожні 40 секунд у світі хтось скоює самогубство, а це 800 000 людей кожного року. За словами лідера гурту Олексія Супруна, нова композиція – це трансформація агресії, яка скерована на себе в питання до людей навколо: "навіщо ви так зі мною?", "а що, як вам треба зробити цей останній крок зараз?".

 "Ти завжди зможеш просунути голову крізь мотузку, стояти, готуючись до останнього кроку у твоєму житті. Що може бути простіше — маленький політ, і пальці ніг, не дістаючи до підлоги лише кількох сантиметрів, затремтять у передсмертних конвульсіях. Але за цим останнім кроком завжди є історія, що призводить до фатального кінця. Коли здається, що більше немає сил боротися із життєвими труднощами. Вони можуть бути різними. Це взаємостосунки, проблеми соціального характеру, фінансові втрати, непорозуміння у родині, конфлікти по життю та багато іншого. Але ж, дуже часто не ми створюємо ситуації, а вже є заручниками умов, традицій, нав'язаної системи цінностей," — коментують музиканти.

Над процесом фільмування працювали Тетяна Соколова та Єгор Стрєлков. Головні ролі зіграли Serj Kost, Ксена Білан та Белла Хадарцева. Запис проходив на студії Sound Plant, а за зведення та мастеринг відповідали Serj Kost та вже доволі широко відомий в українському андеграунді Will Killingsworth з Dead Air Studio.

Кадриль — гот-панк гурт, що виник у кінці 2015 року у Києві. У дискографії мають два міні-альбоми. Запис повноформатного релізу музиканти планують реалізувати найближчим часом. Рецензію на попередній міні-альбом "Прости" ви можете прочитати за цим посиланням

Кадриль у соцмережах:

https://predsmertnayakadril.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/predsmertnajakadril