Detestor записали сингл на основі аніме "Атака Титанів"

Дніпровський blackened deathcore гурт випустив новий сингл "Paradise".



Гітарист гурту Олексій Бондар накопичував та записував трек самостійно. Нову композицію Олексій описує як "суміш технічного deathcore та death metal, з характерним "важким" звучанням гітарних та вокальних партій, загальний мікс яких підкреслюють найшвидші та найагресивніші партії ударних інструментів". Музикант радить сингл шанувальникам Aversions Crown, Infant Annihilator та Lorna Shore.

"Трек тематично побудований навколо аніме "Атака Титанів" і коротко описує події перших 3-х сезонів. Він розповідає історію про прагнення та ідеї головного героя Ерена Йегера, що обертаються навколо острова Парадіз, де він мешкав. Адже саме Парадіз називали "райським містечком" або "раєм", де відбувалися ці жахливі події нескінченної різні та поїдання людей титанами", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Олексій Бондар.

Обкладинку створив художник Infernal Beast.

Наразі проєкт накопичує матеріал для повноформатного альбому.

Нагадуємо, раніше ми писали про сингл "The Abysswalker", записаний Detestor спільно з Деном Уотсоном, нинішнім вокалістом Enterprise Earth та колишнім Infant Annihilator.

Detestor — blackened deathcore гурт, створений у листопаді 2019 року колишніми учасниками Bugs Live In My Bed, Emilia, Infected Swarm та The Ballade About. На рахунку колективу чотири сингли. Дебютний "Soul Devourer" був записаний спільно з ексвокалістом Lorna Shore та Signs of the SwarmCj McCreery.

Detestor у мережі:

https://www.facebook.com/DetestorMetal/
https://www.instagram.com/detestor_band
https://detestor.bandcamp.com/

Фото для обкладинки надане учасниками проєкту