Risin Sabotage випустили анімаційний кліп

Київський гурт представив слухачам сингл "Serpent" та кліп на нього. 

"Пісня "Serpent" - історія про спробу майстра дійти істини. Намагаючись заперечити своїм тривожним думкам, він розуміє, що кінець неминучий. Ідея треку — це наш погляд на одвічне питання буття", - розповів ударник та вокаліст гурту Ігор Недюжий

Музиканти працювали над піснею на київській студії Broken Bricks, при чому інструменти записали лайвом із повністю аналоговим звуком. 

Над обкладинкою синглу працювала Вікторія Панчішко, яка надихалась різними хорор-історіями та фільмами та, за словами Ігоря, максимально передала настрій пісні. 

"З кліпом на "Serpent" нам допомагали друзі з RS Cr3w. Над анімацією працював Тарас Олійнічук. Завдяки йому ілюстрації Вікторії Панчішко передають creepy атмосферу пісні (декому з нас бджола з відео і досі приходить уві сні)", -  додає музикант. 

Сингл вийшов за підтримки лейблу Robustfellow Digital і доступний на усіх платформах. Він також увійде до майбутнього повноформатного альбому гурту. Музиканти обіцяють, що реліз буде більш складним, агресивним та грувовим і вийде ще цього року. 

Risin Sabotage - київський гурт, що виник у 2015 році та поєднує у творчості елементи desert rock, heavy psych, stoner і doom. На їхньому рахунку два альбоми й кілька синглів, обидва повноформатники вийшли на вінілі за підтримки лейблів Nasoni (Берлін) й CD від Voron Nest (Японія). 

Почитати рецензію на Risin Sabotage - Risin Sabotage (2015) можна за цим посиланням. 

Risin Sabotage у соцмережах:

ВК: https://vk.com/risinsabotage
Bandcamp: https://risinsabotage.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/risin.sabotage
Instagram: https://www.instagram.com/risin_sabotage/