Сольний дебют Ігоря Ялівця (Gamardah Fungus)

Дніпровський композитор, музикант, саундартист, співзасновник гуртів Gamardah Fungus та Submatukana Ігор Ялівець дебютував із сольним повноформатним альбомом "Still life" за сприяння канадського лейбла Polar Seas Recordings.

"Альбом був записаний за допомогою модульних синтезаторів системи eurorack та гранулярних семплерів із додаванням авторських польових записів. Головний композиційний метод, який був використаний на цій платівці, ґрунтується на репетативності, мелодійному остинато та на варіативному накладанні мелодійних фраз.

Музика на альбомі спокійна й медитативна, але не безхарактерна і її навряд чи можна слухати у фоновому режимі — вона потребує до себе уваги. Також платівку складно вважати повністю мінімалістичною, оскільки в треках є розвиток композиції і фабула, а щільне нашарування акордів та синтезаторних педів більш характерне для ембієнту", — йдеться в описі альбому.

Атмосфера альбому пронизана дикими полями, лісами та неквапливим ритмом життя старих, напівзабутих українських сіл.

"Платівка вийшла спокійною, замріяною й романтичною. Усі треки були названі на честь різних польових квітів, які легко можна знайти в дикій природі України. Усі разом вони становлять своєрідний звуковий букет, відтворений за допомогою модульного та гранулярного синтезу — своєрідного натюрморту", — додає в описі засновник проєкту Ігор Ялівець.

Нагадуємо, навесні цього року, гурту Gamardah Fungus, засновником якого є Ігор випустив 12 повноформатний альбом.

Ігор Ялівець — дніпровський ембієнт/дроун музикант, композитор, саундартист, співзасновник гуртів Gamardah Fungus та Submatukana. У 2021 дебютував як сольний артист з альбомом "Still life" виданим за сприяння канадського лейбла Polar Seas Recordings.

Ігор Ялівець у мережі:

https://yalivec.bandcamp.com/

Фото для обкладинки надане засновником проєкту