OwlCraft написав новий сингл під впливом серіалу Twin Peaks

Черкаський black metal проєкт однієї людини презентував сингл "Dale Cooper".



Над усіма процесами засновник проєкту Олександр Береговий працював самостійно на домашній студії. "Dale Cooper" — перший сингл після повернення проєкту до активного стану, адже раніше музикант повідомляв, що альбом "Owlsong" є останнім у дискографії та проєкт припиняє існування.

"Я вирішив передивитися знову Twin Peaks. З огляду на те, що серії останнього сезону я ще не бачив, ця атмосфера мене захопила й дуже надихнула", — розповів у коментарі нашому виданню Олександр Береговий.

Оформленням музикант також займався самостійно. На фото зображені пейзажі штату Вашингтон, зроблені невідомим фотографом.

Наразі Олександр працює над накопиченням матеріалу для нового мініальбому.

Нагадуємо, раніше ми писали про четвертий альбом проєкту "Katakombene" (2020). Також, ви можете ознайомитися із рецензіями на альбоми "…the Journey of the Owl" (2015) та "Hinansho" (2016).

OwlCraft — черкаський one-man блек-метал проєкт, створений Олександром Береговим у 2015 році. Дискографія нараховує п’ять повноформатних альбомів, три ЕР, два сингли та три спліти з проєктами Gortaigh, Hiazm та Runkel відповідно.

OwlCraft у мережі:

https://owlcraftmusic.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/owlkvlt

Матеріал для обкладинки наданий засновником проєкту