Довгий Пес та Lussy Sky випустили відео про мету та вічні цінності

Львівський хіп-хоп виконавець Довгий Пес та дев’ятиразовий чемпіон світу з брейк-дансу Lussy Sky презентували спільну композицію та відео "Від колиски до могили".

 

Біт написав Original Dizzy (Jointjay, Ціна Ритму), а мастеринг робили на Warewo Records.

Головний сенс композиції — життя, як воно є, а текст розповідає про досягнення мети та пошук сил на це, про вічні цінності, які не кожному вдається через це життя пронести.

"Я гадаю, що сили потрібно знаходити на те, що тобі не дуже подобається, а коли йде мова про музику — завжди із задоволенням. Моя позиція, як артиста така: спочатку твір подобається мені, а потім уже людям, які розділили ідею, погляд чи інше", — розповів у коментарі нашому виданню Довгий Пес.

Компанію у цьому треку Довгому Псу склав дев’ятиразовий чемпіон світу з брейк-дансу Lussy Sky, який, за словами виконавця, додав роботі "необхідну динаміку та глибину, не втрачаючи при цьому енергію, яка зможе рвати слухача в навушниках, так і натовп на стадіоні".

"Лесик — то 9-тикратний чемпіон світу з брейкінгу, дуже енергійний та веселий молодий чоловік. Ми почали спілкуватись і знайшли якийсь свій вайб. Допомагав частково йому вникнути в реп-музику, але, гадаю, він себе цим не обмежуватиме, тож, скоро будуть і спільні роботи, і його сольні", - додає Довгий Пес.

Нагадуємо, навесні цього року Довгий Пес та бітмейкер Jointjay презентували відео на трек "Пуф-Пуф".

На сайті є багато матеріалів присвячених творчості Довгого Пса:

Довгий Пес — хіп-хоп виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатися музикою та написанням текстів у 2008 році. За більш ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та в складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає в місті Львів.

Довгий Пес у мережі:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes
https://www.instagram.com/dovhee_pes/

Фото надане виконавцем