Kurl повернулися із новим ЕР після трирічного затишшя

Одеський bedroom pop гурт презентував новий мініальбом "Fickle" після трирічного мовчання.

Перші напрацювання учасники гурту почали робити у 2018 році. Над усіма процесами: накопичення, запис, зведення та мастеринг музиканти працювали самостійно в домашніх умовах.

"Наприклад, основна тема пісні "Тихо" побудована на звуках психоделічної модуляції з педалі Sentimental Bob Echo Delay. Значна частина аранжувань шипить і хрумтить завдяки моїй великій любові до семплера SP202 та його неповторного характеру. Він вміє працювати на батарейках, так що я тягав його в різні подорожі, поки вони ще були можливі. Деякі семпли я проганяв через поламану касетну деку, щоб вони зазвучали досить болісно", — розповів у коментарі нашому виданню бітмейкер гурту Langusta.

Концепція альбому у його відсутності.

"Я думаю, що цільним альбом робить його анархічність. Ми кілька разів майже згортали все, вирішували нічого не записувати. Потім просто балакали в чаті,й Лангуста поміж іншим скидав новий біт, а ми з Арсенієм (Арсеній Князьков, третій учасник гурту прим.ред) починали щось для нього вигадувати.

Випадковості аналогових девайсів у музиці певним чином римуються із джерелами мого поетичного, так би мовити, натхнення — асинхронними, випадковими моментами повсякдення, загальною плинністю", — коментує вокалістка Олена Погонченкова.

"У своєму інстаграмі та фейсбуці ми постимо мармизи зі старих фільмів категорії "Б”"та мікробів із пластиліну та підписуємо їх "Kurl"; елементарний тест — якщо вам смішно від нашого концепт-арту так само, як від нього смішно нам самим, скоріш за все, вам зайде й наша музика", — додає композитор Арсеній Князьков.

Над обкладинкою музиканти працювали самостійно.

До кінця літа гурт планує випустити реліз з альтернативною обкладинкою на вінілі дуже обмеженим накладом.

Нагадуємо, ми писали про дебютний ЕР "Pigeon Days" (2018), також на сайті є рецензія на нього.

Kurl — одеський інді/бедрум-поп проєкт, створений у 2018 році учасниками гурту Cat Inside. Дискографія нараховує два мініальбоми. Актуальний склад:

  • Арсеній Князьков — композитор
  • Langusta — бітмейкер
  • Олена Погонченкова — вокал

Kurl у мережі:

https://kurl.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/kuuurl
https://www.facebook.com/KURLTHEKURL
https://www.instagram.com/fickle_kurl/

Фото обкладинки — Langusta