Дебют: ніжний інді-поп від promsonya

Український indie pop проєкт презентував дебютний мініальбом "L’abri Cotier".

 

Усі пісні упродовж першого локдауну засновниця проєкту Софія Пилипенко створила разом зі своїм батьком. Тато виконавиці також працював над аранжуванням та записом усіх композицій.

"Це альбом про добровільну ізоляцію від зовнішнього світу, яка виникає внаслідок вимушеної. Він про унікальний перехідний етап, коли ти здаєшся собі дорослим, але насправді ще залишаєшся дитиною", — йдеться у пресрелізі.

Деякі пісні з ЕР натхненні класиками літератури, наприклад, "В’язень" — "Буря" Шекспіра, "По кому б’є дзвін" — роздуми над проповіддю Джона Донна. Назва релізу, "L’abri Cotier" — це гра слів, котру виконавиця знайшла у творчості Віктора Гюго, воно означає "притулок біля  берега" та "абрикосове дерево".

promsonya — український інді/бедрум-поп проєкт, створений Софією Пилипенко у 2020 році. Дискографія нараховує один мініальбом. На створення ЕР співачку надихнули Mazzy Star, Alice Phoebe Lou, Джоні Мітчелл, Девід Бові та Стіві Рей Вон, авангардний джаз, український фанк 70-х та італійська попмузика 60-х.

promsonya у мережі:

https://www.facebook.com/Promsonya/
https://www.instagram.com/sofiyapylypenko/
https://ffm.to/labricotier/

Фото обкладинки — Сергій Мірошниченко