LOSTSLEEP ділиться новим альбомом

Інді-проєкт LOSTSLEEP видав новий альбом – "III".

Більшість треків для цього альбому були написані у 2021 році, але завершити цю роботу ще тоді виконавцю так і не вдалося.

"Кожного разу, коли я думав, що ось-ось і робота вже готова, я розумів, що чогось у ній не достає. Мені було дуже складно привести свої думки до певного логічного завершення. Поки не настав новий рік", – ділиться виконавець в соцмережах.

Як він зазначає в описі, початково цей альбом був про важливість віднайти себе, але пізніше артист усвідомив, що насправді суть цієї роботи полягає в іншому – в русі.

"Скільки б помилок не було зроблено, скільки б лайна не відбувалося навкруги, якщо в якийсь момент ти візьмеш і просто станеш на місці – абсолютно все, що ти зробив, буде дарма. Щоб жити, треба рухатися далі".

Серед останніх створених треків опинився "tout passera", за яким приховується особиста історія.

"Він присвячений моїй мамі, яка знаходилася в Києві під час жорстких воєнних дій. У ньому [треці] я висловив всі свої переживання, любов і підтримку: ми опинилися у дуже схожих умовах, хоча і знаходилися за сотні кілометрів одне від одного".

При створенні цієї композиції LOSTSLEEP брав за основу творчість Сандри Крету (Enigma).

Як пише сам автор проєкту, до цього альбому увійшли далеко не всі написані треки, тож можемо очікувати на їхній вихід у вигляді демо або чогось іншого, stay tuned!

LOSTSLEEP – донецький one-man-band проєкт, який видає музику в жанрах інді/дрім-поп з 2018 року. В дискографії формації три повноформатних альбоми та низка синглів.

LOSTSLEEP в мережі:

https://www.instagram.com/lostsleep.band/