Проєкт Světъ у новому альбомі виступає проти релігії

Краматорський експериментальний black metal / noise проєкт презентував дебютний повноформатний альбом "Světъ" на Red Engineering Production, саб-лейблі VOLOKRecords.

Запис та накопичення інструментів відбувалося упродовж зими 2019-го - весни 2020 року на домашній студії. Зведення та мастеринг, засновник проєкту Ілля Горлов робив самостійно.

Реліз має антирелігійний характер.

"Světъ" — це реакція та незгода з багатьма засадами суспільства, які нав’язувалися й насаджувалися століттями. Зображено особисте неприйняття та справжнє обличчя релігії. Віра й релігія не має нічого спільного між собою, так само як природа не має нічого спільного з залізобетонними містами.

Це, взагалі, не музика як така — тут немає синтезаторів або елементів електронної музики. Використана тільки електрогітара, диктофонні записи та семпли. Я називаю це звучання abstract black, тому що все подано не в типовому вигляді та досить сиро. Метафори і їжа для роздумів", — розповів у коментарі нашому виданню Ілля Горлов.

Обкладинку зробив засновник проєкту ВОЛОК — Артур Могилевський. Аліна Горлова, дружина музиканта, створила лого та цифри для релізу на Red Engineering Production.

Světъ — краматорський експериментальний блек метал/нойз проєкт, створений Іллєю Горловим (This Present Moment) у 2020 році. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми. Другий "Nature Rituals" був виданий за сприяння Depressive Illusions Records. Власну музику автор тегає позначає як "abstract black metal".

Světъ у мережі:

https://svet.bandcamp.com/
https://redengineeringproduction1.bandcamp.com/album/sv-t