Del Cano ділиться новим альбомом

Не так давно експериментальний проєкт Del Cano випустив свій новий альбом "FROM THE AIR!", запис якого розтягнувся на рік.

Сергій Вовк, засновник та єдиний учасник проєкту, задумував цей повноформатник за кращих обставин, за інших думок. Тож його робота тепер контрастує із життям, яке настало в Україні.

"Це були романтично-космічні настрої, властиві проєкту Del Cano. Нагадаю, що найперша композиція проєкту, "Comienzo" (2014), була загальним інтро та оспівувала запуск ракети в космос. І от, коли вже було записано більшу частину альбому, – почалася війна. Це абсолютно зворотня сторона того, про що була моя музика. Удар по космічній "Мрії" та на друзки розбита ностальгічна романтика. Друга частина альбому це темрява зі спалахами надії", – ділиться Сергій із Неформатом.

В цьому альбомі Сергій досяг нової для його творчості атмосфери та дещо змінив у звучанні, хоча загалом йому складно судити про власну творчість.

Окрім цього, він пов’язав повноформатник із власним короткометражним фільмом "Вогні: Повідомлення" – зокрема до нього відсилає композиція "Friendly Lights".

Обкладинку для альбому "FROM THE AIR!" виконав Ігор Товстоган.

"На мій погляд, він чудово відчуває атмосферу важкого заліза, війни та космосу. Для нас обох це був цікавий досвід. Але я не хочу нав’язувати своє бачення або давати якесь конкретне [ред. – її] визначення, для мене важлива свобода трактування. Це я вимагаю від себе і пропоную іншим".

Del Cano – студійний експериментальний проєкт, який створив Сергій Вовк у 2014 році як "саундтрекову платформу" для власних фільмів. Жанрово його творчість охоплює різноманітну музику, від постпанку до шугейзу та ембієнту.

Del Cano в мережі:

https://www.instagram.com/vovk.ss/
https://www.facebook.com/jsdelcano/
https://linktr.ee/delcano

Фото обкладинки – Instagram виконавця