postman присвятив новий сингл вірі у різних її проявах

Київський indie folk проєкт презентував новий трек "Кумири".

 

Запис було зроблено на столичній студії Lipky Zvukozapys. Зведення робив Вадік Лазарєв (5 Vymir).

"Мені до рук потрапив дивний інструмент — гітарет. Це доволі рідкісна штука, щось на зразок електричної калімби у формі тертки для овочів. Я під’єднав його до комбіка, пропустив через гітарні ефекти й отримав дуже прикольний звук, який хотілося записати", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Костянтин Почтар.

Концепція треку побудована навколо віри та різноманітних її проявах.

"Скажімо, є в кожній країні комплекс інституцій, що встановлюють певні правила поведінки й систему цінностей. У найкращому випадку — це розвинені й авторитетні освітні та наукові установи. Є країни, де цю функцію виконує костел чи церква, є країни, як Україна, де жодна з перечислених вище установ не має потужного впливу. Водночас потреба людини в щось вірити не зникає. Люди в такому випадку вірять у будь-що, що дає їм ілюзію спокою, впевненості, контролю — місячні календарі, гороскопи, у те, що Біл Гейтс чипує людей, у президента із серіалу. В Україні цю ціннісну функцію часто виконують блогери й багато з них, на жаль, не мають жодного поняття, про що говорять. А стан справ у країні в середньому відповідає стану справ у головах її жителів", — коментує музикант.

Обкладинка синглу це скріншот із відео, що має вийти наступного тижня.

У найближчому майбутньому, окрім презентації відео на трек "Кумири", проєкт планує випустити ще 5 синглів.

Нагадуємо, останній повноформатний альбом "City Freak" postman випустив минулого року, ознайомитися із рецензію на котрий ви можете за посиланням.

postman — сольний інді-фолк проєкт вокаліста альтрок гурту 5 Vymir Костянтина Почтара. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми. Упродовж останніх двох років Postman виступав в 11 європейських країнах, ділив сцену з Warhaus, Seafret та Flunk, був учасником великих фестивалів та шоукейсів в Україні (Zaxidfest, Hedonism), Польщі (Spring Break, Opole Songwriters Festival, Ars Cameralis) та Угорщині (Bush).

Postman у мережі:

https://www.facebook.com/postmansings
https://soundcloud.com/postmanplays
https://www.youtube.com/postmanshines