Вийшов другий альбом психоделічних Postman

Альбом отримав назву "City Freak", випустив його київський лейбл WATRA, а на вінілі він вийде навесні.

У записі альбому взяло участь 8 музикантів, що суттєво вплинуло на нове звучання. Він складається з 5 пісень англійською, 3 українськомовних й однієї інструментальної композиції. Референсами до "City Freak" стали як гуцульський фольклор, так і психоделія 60-х, Раві Шанкар та Radiohead, Боб Ділан та Нік Дрейк. У центрі альбому — стосунки героя і великого міста, яке водночас страшенно приваблює і відштовхує. У ньому зібрані історії про міських навіжених, загублених туристів, продавців наркотиків і завсідниць нічних барів, автостопщиків, повій, шукачів істин, пригод, і вірних друзів серед них.

"Мегаполіс, як і океан, буде завжди сильнішим, як би ти не намагався осідлати хвилю і чинити супротив. Єдиний варіант — розчинитись у ньому, бути як вода. Починаєш приймати його чудернацькі форми і розтікатись розписаними графіті вулицями, не озираючись, ходити в темряві закутків старих кварталів і вдихати запах мокрого асфальту, під яким світять зірки. Чи заглянути опівночі в улюблений бар, де чомусь кілька днів поспіль грає погана музика, спробувати на смак небо перед найкрасивішим літнім світанком і, не прощаючись, рушити далі, до найвищої гори, перетворитись на швидкий холодний струмок, що мчить до моря. У "City Freak" мені хотілось зруйнувати цю стіну між реальним і абстрактним", — розповідає про свою роботу лідер проєкту Костянтин Почтар.

Робота над альбомом проходила з весни по осінь у київській студії Lipky Zvukozapys. За запис, зведення і мастеринг відповідав колега Костянтина по групі 5 Vymir Вадим Лазарєв, що також зіграв на клавішних у двох піснях. Тур на підтримку альбому розпочнеться у Німеччині на початку лютого та охопить вісім міст.

Postman (справжнє ім’я Костянтин Почтар, вокаліст київської рок-групи 5 Vymir) — український музикант, мультиінструменталіст, композитор і автор текстів. Протягом останніх двох років Postman виступав в 11 європейських країнах, ділив сцену з Warhaus, Seafret та Flunk, був учасником великих фестивалів та шоукейсів в Україні (Zaxidfest, Hedonism), Польщі (Spring Break, Opole Songwriters Festival, Ars Cameralis) та Угорщині (Bush)

Postman у соцмережах:

https://www.facebook.com/postmansings
https://soundcloud.com/postmanplays
https://www.youtube.com/postmanshines