Merzotna Potvora презентували новий трек

Столичний black/thrash metal гурт презентував нове демо, до якого увійшла одна пісня "Domovyk".

Демо створювалося протягом тривалого часу в домашніх умовах Олексієм Помінчуком. Вокал записував Костянтин Орел на студії Володимира Приходька (ех-Тінь Сонця). Пісня стане частиною майбутнього повноформатного альбому, але вже в іншій версії.

"Під час однієї з таких сесій, а була вона вночі, Вова вимкнув світло та наказав писатися так, бо атмосферніше. Ми впоралися з цим викликом", - розповів у коментарі нашому виданню Олексій Помінчук.

Обкладинка — це стоп-кадр із мультфільму 1984 року режисера Володимира Дахно "Як Козаки На Весіллі Гуляли".

У майбутньому музиканти мають намір видати повноформатний альбом, що вже майже готовий, але поки точна дата невідома. Наразі вирішуються питання на рівні видавництва.

Нагадаємо, перший EP "Suča Maty" хлопці випустили минулого року за підтримки норвезького лейбла Duplicate Records. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. Однойменне відео можна переглянути тут

Також, ексклюзивно для читачів Неформату, гурт надав п’ять промокодів для безкоштовного завантаження демо "Domovyk" і зазначив: "Пам’ятайте — "силі нечистій треба платити".

  • lb2g-jdge
  • cvly-ycru
  • efpz-7hwq
  • bdfn-vvdt
  • ahax-6ywb

Merzotna Potvora — київський black/thrash metal гурт, що надихається творчістю гуртів Bathory, Venom, Razor, Exciter, Destruction, Kreator, Slayer, Sodom, Bulldozer тощо. На їхньому рахунку дебютний EP "Suča Maty" (2019).

Учасники гурту:

  • Олексій Помінчук — усі інструменти
  • Костянтин Орел — вокал

Дізнатися більше про історію утворення гурту ви можете з нашого інтерв’ю.

Merzotna Potvora у мережі:

https://www.facebook.com/Merzotna-Potvora-2270350966310548/
https://www.youtube.com/channel/UC9BWD6kVz53w-swrOcmqpag
https://www.instagram.com/merzotnapotvora/