Earmake випустив новий міні-альбом

Харківський проєкт представляє новий міні-альбом "Beyond Reality", при чому цього разу засновник проєкту Віталій Чис пробує свої сили у жанрі психоделічного ембієнту. 

"Реліз писався досить довго. Останнім часом я все більше отримую задоволення від Psy музики. Ембієнту або трансу. Мої кумири в цьому жанрі - Carbon Based Lifeforms. Мені було цікаво, чи зможу я зробити таку ж музику, як у них. У підсумку, зробив, сподобалося. Відчув кураж, який був на початку мого творчого шляху, як кажуть в народі, "загорілися очі". В альбомі є треки з дуже талановитими артистами цього жанру з Росії (ред. Astronaut Ape та Dreams Beat). Було дуже цікаво отримувати досвід у новому жанрі, і ми були на одній хвилі, що радує. Зробили приголомшливі роботи, від переслуховування яких я не втомлююся отримувати задоволення", - розповів у коментарі Неформату засновник проєкту Віталій Чис.

Міні-альбом отримав назву "Beyond Reality" ("За гранню реальності"). 

"Він про світи, що живуть всередині нас, і які рвуться назовні під ритми музики. У кожного свій світ, своя тінь, але разом ми робимо паралельну реальність, за допомогою музики. Натхненням, в основному, служили топові роботи psy і goa ambient, а також, як завжди, — космос і ніч", - додає виконавець. 

Обкладинку для лонгплею робив знайомий Віталій з Харкова, до речі, теж музикант, під псевдонімом ETEO, який раніше працював і над логотипом Earmake з написом (Sci-Fi буква "Е").

EP доступний на різноманітних стримінгових сервісах.

Після цього релізу Віталій Чис продовжить роботу над парою колаборацій, а в жовтні випустить альбом на NewRetroWave.

"Це буде продовження нашумілої саги - "Cosmic Hero 2". Сподіваюся, буду працювати у двох жанрах паралельно. Якщо вистачить творчого запалу", - зазначає музикант.

Нагадаємо, минулого року Earmake підписав угоду про співпрацю з американським лейблом NewRetroWave, який є одним з найбільш авторитетних у Retrowave/Synthwave сцені. Відповідно, у липні 2019-го цей лейбл випустив повноформатник Earmake під назвою "Parallels".

Проєкт Earmake заснував у 2015 році харківський музикант Віталій Чис. Того ж року він випустив дебютний повноформатний альбом "Sunset Dream". Окрім нього у доробку автора є ще декілька альбомів, EP та синглів. Джерело натхнення музиканта криється у фільмах 80-х, особливих VHS записах та американських міських пейзажах.

Релізи проєкту виходили на лейблах 30th Floor Records, Future City Records, Future 80s Records, NewRetroWave. 

Почитати рецензію на Earmake - Cosmic Hero (2017) можна за цим посиланням

Earmake у мережі:

ВК: https://vk.com/earmake_music
Soundcloud: https://soundcloud.com/earmake
Facebook: https://www.facebook.com/earmakeofficial
Bandcamp: https://earmake.bandcamp.com/