Earmake випустить новий альбом на лейблі NewRetroWave

Харківський проект підписав угоду про співпрацю з американським лейблом NewRetroWave, який є одним з найбільш авторитетних у Retrowave/Synthwave сцені

"У 2016 році я написав альбом "Hot Days, Cold Nights" і відправив пропозицію про його реліз адмінам Rosso Corsa Collective. Ними були Miami Nights 1984 і Lazerhawk. На мій подив, їм сподобався цей альбом і вони погодилися зробити реліз на лейблі. Тоді я думав, що хайпану, Але тягучка з організацією була занадто довгою. Як написав мені МН84: "Ми з лазером дезорганізовані та часто не можемо прийти до нормальної організації релізу, тому у нас все завжди довго і хаотично". Моє терпіння підійшло до кінця, і угода зірвалася, а альбом я дропнув на своєму БК. Потім пішов контракт з Future 80s ну і далі ви знаєте.

Недавньою подією для мене (і знову шоком) був один мільйон переглядів на NRW-ютубі мого треку, єдиний в СНД, хто стільки набрав. Але і це вже позаду. Для мене відкривається новий параграф у кар'єрі. Тиждень тому я підписав контракт на один рік з NewRetroWave Records, і у липні мій альбом, який вже 7 місяців чекає, коли ж його покажуть слухачам, буде випущений на найпопулярнішому лейблі в сінтвейві. І знову я єдиний в СНД, хто тепер офіційно резидент NRW. Я не знаю, чи заслуговує якість моєї музики цієї події. Можливо колеги обурюються, але адміну New Retro Wave дуже сподобалося. Буде цифровий реліз. Буде мерч, вініл, можливо, будуть навіть відео і футболки з Akade Wear. Загалом чекаємо липня. Я впевнений, що ви знайдете свою улюблену композицію з альбому, бо характер музики на ньому буде дуже різним. Від спейссінту до саммервейву", - розповідає виконавець. 

А ось той самий трек, який набрав мільйон переглядів:

Проект Earmake заснував у 2015 році харківський музикант Віталій Чис. Того ж року він випустив дебютний повноформатний альбом "Sunset Dream". Окрім нього у доробку автора є ще декілька альбомів, EP та синглів. Джерело натхнення музиканта криється у фільмах 80-х, особливих VHS записах та американських міських пейзажах.

Релізи проекту виходили на лейблах 30th Floor Records, Future City Records, Future 80s Records. 

Почитати рецензію на Earmake - Cosmic Hero (2017) можна за цим посиланням

Earmake у соцмережі:

ВК: https://vk.com/earmake_music
Soundcloud: https://soundcloud.com/earmake
Facebook: https://www.facebook.com/earmakeofficial
Bandcamp: https://earmake.bandcamp.com/