Endless Melancholy випустив новий альбом

Київський ембієнт проєкт за підтримки грецького лейблу Sоund in Silence видав свій сьомий повноформатний альбом "A Perception Of Everything".

"Реліз записувався протягом кінця 2018 — середини 2019 років. В основу його лягли мої експерименти із різного типу плівковими девайсами (портативний мультитрековий рекордер, мікрокасетний диктофон) та техніками (використання tape loops, запис на різних швидкостях плівки та подальша обробка звуку)", — розповів у коментарі нашому виданню творець проєкту Олексій Сакевич. 

На створення "A Perception of Everything" його надихали подорожі та відвідини нових місць.

За слова Олексія, він стежив за діяльністю лейблу Sоund in Silence 8 років і давно сподівався випуститися на ньому. 

"Вперше я надіслав демо на лейбл Sound in Silence ще навесні 2012 року. На жаль, тоді не довелося поспівпрацювати, але контакт був налагоджений. І ось, 8 років потому мій альбом таки вийшов на цьому лейблі. Усі ці 8 років я слідкував за тим, у якому напрямку розвивається лейбл, і мені це подобалось. По своїй суті лейбл цілком DIY-ний, що цілком відповідає естетиці мого проєкту. Хоча на ньому не так давно виходили і релізи цілком культових виконавців, таких як, наприклад, Yndi Halda або bvdub. Хороша компанія, одним словом", — додає музикант. 

Дизайном обкладинки займався власник лейблу, грек George Mastrokostas. 

"Обкладинка виконана у стилі його лейблу; у нього уніфікований підхід до всіх артворків. Що ж до, власне, фотографії, яка зображена на обкладинці, то це фото зробив киянин Олександр Чапча, який займається фотографією, і мені дуже подобаються його роботи", — зазначає Олексій. 

Альбом можна придбати на Бендкемпі у форматі дисків та у цифровій версії.

Нагадаємо, попередній реліз Endless Melancholy, а саме мініальбом "Moments We Spent Together | Marigold Fields" вийшов у листопаді 2019-го за підтримки американського лейбла Past Inside the Present.

Endless Melancholy — це проєкт киянина Олексія Сакевича, який створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проєкт встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи Endless Melancholy випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes, AZH Music Label тощо.

Почитати рецензію на Endless Melancholy – The Vacation (2017) від Nico ви можете за цим посиланням. 

Endless Melancholy у соцмережах:

Bandcamp: https://endlessmelancholy.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/emelancholy
FB: https://www.facebook.com/emelancholy
Twitter: https://twitter.com/emelancholy
Youtube: https://www.youtube.com/user/endmelancholy