Оголошено весь список учасників Winter Mass VII

Традиційна перша музична подія року, що відбувається у Києві, пройде вже всьоме та матиме шість учасників.

Як завжди, фестиваль проходитиме під патронатом Stoned Jesus та ТО InshaMuzyka. Відбудеться подія 25 січня у MonteRay Live Stage. Квитки коштують від 280 грн, а придбати їх можна за цим посиланням

Автор афіші фестивалю — Suslochyort.

Участь у фестивалі братимуть:

Харків'яни Doomed City (екс-5R6), що грають прогресивний пост-хардкор, а цьогоріч випустили дебютний (під новою назвою) альбом "Poetry of Simple Things".

Київський емо-панк гурт Yah, що цьогоріч також випустив дебютний повноформатний альбом "Zen Rhymes".

Тернополяни Dreadnought In The Pond, що грають хаотично-прогресивний стонер, останній реліз яких вийшов у грудні минулого року та ввійшов до Robustsampler 2018

Психоделічні львів'яни Somali Yacht Club стануть хедлайнерами та обіцяють особливу програму до десятиріччя творчої діяльності.

Ще один харківський прогресивно-психоделічний гурт La Horsa Bianca, які цьогоріч випустили альбом "Oneiric Numeric", вперше виступить у Києві.

Київський alternative/indie-rock гурт, що повністю складається з учасників, які народились у новому тисячолітті, ZFeelZ, цьогоріч випустив дебютний міні-альбом "Waves of Shards" та кілька кліпів, один з яких був знятий у покинутому павільйоні на ВДНГ.

Посилання на подію: https://www.facebook.com/events/577758393039997