Erai випустили новий кліп

Київський метал-гурт презентував відео на трек "Agonist" з останнього EP "Verges". Музиканти кажуть, що кліп — це алегорія на сучасність.

"5 людей - 5 різних історій переосмислення свого життя. Вони всі замкнуті у своєму світі, але й поєднані в той самий час. Можливо, ви ніколи не замислювались, через які перешкоди проходять люди, які нас оточують. Що за виклики чекають подолання кожного дня. Що, як чоловік, котрий мріяв про спортивну кар'єру, лишається на задвірках омріяного стадіону. Або людина втрачає зв'язок, який вже ніколи не відбудує. Та постійно ввижаються сходи старої залізничної станції, з якої вирушив потяг від рідної домівки. Скрута та буденність без альтернатив. Життя, що несеться стрімголов на той берег, а в тебе немає драбини чи загубилось місце, де знаходяться сходи. В усій цій драмі є втрата як тілесного, так і духовного. Спроби вилізти з оточення. Пошук кращої долі. Знесилення та крах сподівань", - коментують відео музиканти.

Учасники гурту кажуть, що частково змальовані історії зачіпають і їх самих, і сучасне суспільство. 

Найближчим часом Erai вирушать у тур з гуртами Bojevilla та The Hiraeth:

02/11 - Жовті Води // Etage 
03/11 - Дніпро // Makhno Pub 
08/11 - Тернопіль // Koza Bar 
09/11 - Львів // Котельня Ruin Bar 
10/11 - Луцьк // Maydan 

Нагадаємо, нещодавно Erai випустили свій третій міні-альбом "Verges".

Erai - гурт з Києва, що був заснований наприкінці 2013 року. Наразі момент колектив випустив три міні-альбоми та кліп. Нагадаємо, Erai були учасниками першого Outsider Fest

Erai в соцмережах:

https://eraiband.bandcamp.com
https://www.facebook.com/eraiband/
https://www.instagram.com/erai_metal/