Outsider studio session: головна мета - зробити все якісно

Зовсім скоро, 11 травня, на Breadberry Rehearsal & Recording Music Studio відбудеться перша Outsider: studio session. Суть у тому, що це не тільки концерт, але й старт нової музичної передачі. Як все відбуватиметься, нам розповів один із засновників проекту Артем Міняйло. 

- Розкажіть, будь ласка, хто наразі складає команду Outsider: studio session?

- Наразі це Віталій Капранов, драмер The Hiraeth, який буде займатись монтажем. Таня Суслова та Артем Пронов, які роблять афіші
Сергій Терентьєв – звук і, власне, база Breadberry. Сергій Гула, басист Bojevilla, який буде займатися візуальним оформленням каналу.

Операторський склад ще до кінця не сформовано, до речі, приймаємо заявки ;)

І я, намагаюсь робити так, щоб цей караван рухався.

- Звідки виникла ідея проекту?

- Ідея українського шоу давно вже гуляла у коментарях фейсбуці. Особливо надихнув новий формат від Kerrang, у якому поєднується і студіо-лайв і атмосфера душевного концерту.

У свою ж чергу, я, коли обдумував формат продовження першого аутсайдеру (ред. Outsider Fest відбувся минулого року на початку грудня у клубі Mezzanine), зрозумів, що ми не зможемо витримувати двічі на рік нарощувати масштаби. А проводити те ж саме, що було, не хотілося – так можна перетворити ідею просто в клубні солянки, яких з головою вистачає. Я згадав про прекрасну студію Breadberry, на якій ми знімали дві відеороботи, і зрозумів, що це доля.

- За якими критеріями будете відбирати гурти?

Якісні гурти з якісним звуком. Без прив’язки до жанрів. У перспективі, якщо до нас захочуть прийти умовні YUKO, ми будемо тільки раді.

- Збираєтесь якось монетизувати проект?

- Про монетизацію говорити зарано. Не ясно, скільки такі відео зможуть збирати переглядів. Але що буде точно, це співпраця з музичними магазинами та дистриб’юторами задля двосторонньої вигоди. 

- Яку мету собі ставите на початковому етапі?

Найголовніша мета: зробити якісно. Якісно зняти звук, зробити фірмове відео. Далі вже буде справа за промо та іншим.

***

На першому Outsider: studio session організатори планують зняти studio live, аби потім створити з цього регулярне youtube-шоу. На сцені виступатимуть:

- Knifeman. Метал-панк з головного метал-міста України — Харкова!

- Alinda. Космічний пост-рок з берегів Дніпра

- ERAI. Надія українського прог-металу

- 0%Mercury. Темні конячки з дивною музикою з Харкова

Нагадаємо, що у продажі лише 100 квитків для 100 людей, які долучаться до історії. Перші 50 по 150 гривень. 

Подія у соцмережі:

https://www.facebook.com/events/2279716975400966/

Neformat.com.ua ©