Гурт Septa перевидав свій другий альбом

Альбом одеситів отримав нове звучання та нову обкладинку. Оригінальна версія "Destroyer" вийшла, нагадаємо, ще у 2014 році.   

Причини у перевиданні музиканти вбачають у переосмисленні власного звучання і самого релізу. За їхніми словами, їм хотілося мати більш сирий, не перепродюсований, живий звук, орієнтуючись на металкор початку нульових.

"Отримали те, що хотіли, але у підсумку зрозуміли, що не до кінця розуміли, що дійсно хотіли", — коментує лідер гурту Євген Тимчик.

Обкладинкою стало фото з профілю у Facebook одного з друзів Євгена. За його словами, це випадковий кадр, що не піддавався пост-обробці.

Нове зведення та мастеринг робив Роман Бондар. До слова, звукорежисером попередньої версії був Метт Бейліз, що працював з Norma Jean, Mastodon, тощо.

Поміж тим, музиканти кажуть, що на підході новий альбом, що буде одночасно і важчим, і легшим, ніж три попередніх, і не буде схожим на жоден з них. Тимчик запевняє, що написав найсерйознішу лірику, що стосуватиметься глобальних проблем як людства, так і однієї окремо взятої людини.

Вже анонсована презентація нового альбому, що відбудеться в Одесі 30 листопада, а от сам реліз має вийти на тиждень раніше - 22 листопада.

Гурт Septa — це одеський квартет, який виник у 2010 році. Стиль їхньої музики охарактеризувати дещо складно, адже й самі музиканти для цього часто вживають різні теги. У активі гурту вже є три повноформатні альбоми, декілька EP та синглів. Почитати рецензію на "Septa Destroyer" (2014) можна за цим посиланням.

Septa у соцмережах:

https://septa.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/septaisnotaband
https://www.youtube.com/user/septaisnotaband
https://www.facebook.com/septaisnotaband