Bestial Invasion випустили черговий сингл з майбутнього альбому

Сумські треш-металісти виклали у мережу черговий сингл під назвою "Monomania", що увійде на однойменний альбом.

Музиканти кажуть, що цей трек найкраще відображає всю концепцію альбому, завісу таємниці над якою обіцяють привідкрити вже дуже скоро. Відомо, що серед запрошених гостей значаться Kelly R. Shaefer вокаліст гурту Atheist та Doug Piercy гітарист команд Blind Illusion та ex-Heathen. Реліз запланований на 25 листопада, і вийде на лейблі Nocturnus Records. Зберігаючи таємничість, хлопці розповідають, що альбом став для гурту своєрідним переродженням:

"Він записувався у спокійній обстановці, у порівнянні з минулими релізами. Ми нікуди не поспішали та намагалися зробити максимально все якісно. Ми змінили звучання, логотип, лейбл і багато іншого", — коментують зміни музиканти.

Альбом вийде також на дисках і в Україні його буде розповсюджувати журнал Terroraiser.

Треклист "Monomania":

1. The Period of Tragedy (intro)
2. Monomania
3. The Angel of the West Window
4. Deny Your Future
5. The Garden of Earthly Delights
6. Memories. The Аrchitect Of The Universe
7. Sir Francis Drake: The Queen's Pirate
8.. Retribution (Atheist cover)

Гурт Bestial Invasion виник у 2014 році в місті Суми й у своїй творчості орієнтується на олдскульний thrash metal. У ліриці музиканти надають перевагу тематиці інтелекту, внутрішніх переживань і суперечностей, самотності, самовдосконалення тощо. На їх рахунку вже три альбоми, декілька синглів та EP "Trilogy: Prisoners of Miserable Fate".

Bestial Invasion у соцмережах:

https://soundcloud.com/bestialinvasion
https://www.facebook.com/bestialinvasionua