Activated протистоять прогнилій системі своїм дебютом

Днями київський треш-метал гурт Activated випустив дебютний ЕР, що має назву "Rise".

Створений цього року колектив не витрачає час на "розгойдування" й вже демонструє результати цьогорічної роботи – 5 треків, наповнених енергією та агресією.

"Тематика пісень підіймає питання внутрішньої боротьби, протистояння прогнилій системі, а також тему релігійного фанатизму", – йдеться у пресрелізі.

 

Запис, зведення та мастеринг матеріалу музиканти робили протягом літа-осені 2021 року на домашній студії Дмитра Бойка Music Craft.

"Для більшості музикантів це був перший досвід студійної роботи. Цікавою особливістю роботи було те, що деякі рішення щодо аранжування прийшли безпосередньо під час запису, як, наприклад, створення мелодійних фрагментів пісень, використання акустичної гітари, експерименти з вокальними партіями", – діляться музиканти з Неформатом.

Обкладинка альбому, як і його назва, відсилає до важких часів, які довелося пережити музикантам:

"Кількаразова зміна учасників та інші негаразди, що хоча й сповільнили, але все ж не змогли зупинити як саму команду, так і роботу над альбомом. Настав світанок після затяжної темряви."

Наразі гурт продовжує працювати над новим матеріалом, а також готується до виступів наживо. Зокрема Activated можна буде почути на Metal Rise Gig вже 5.02.22.

Activated – київський треш-метал гурт, заснований у 2021 році. Музиканти вже видали три сингли, які увійшли до дебютного ЕР "Rise" разом з новими треками.

Activated в мережі:

https://linktr.ee/Activated_Official
https://www.facebook.com/Activatedofficial

Фото обкладинки – надали виконавці