Amphibian Man випустив новий сингл

Київський surf-rock проєкт презентував трек "Escape", що увійде в його наступний міні-альбом "Shapes (Side B)".

Нагадаємо, міні-альбом "Shapes (Side A)" вийшов наприкінці липня цього року, а реліз "(Side B)" запланований на осінь. 

Автор відео для нового треку - Lewis Haskins. 

Трохи раніше музикант повідомляв, що планує випустити два міні-альбоми - "Shapes" (Side A) і "Shape" (Side B), по 7 пісень кожен. У них не буде якоїсь особливої концепції, це швидше збірки пісень, створених у період 2018-2019 років. 

На початку травня Amphibian Man випустив новий повноформатний альбом "Metal Goes Surf", що по суті є збіркою surf-каверів на класичні метал-композиції. А останній повноформатний альбом гурт випустив ще у 2018 році. Почитати рецензію на Amphiban Man - No Surfers In My Town (2018) можна за цим посиланням.  

Amphibian Man - проєкт київського музиканта Івана Семещенка. Релізи у нього з'являються досить швидкими темпами та найчастіше присвячені якійсь певній тематиці. Наприклад, EP "Speed Power Turbo Racer" Amphibian Man присвятив швидкості, старим машинам і гонкам, а альбом "Contra Surf" - перероблений у surf стилі саундтрек культової гри 80-х "Contra". Загалом же всі пісні проєкту написані у стилі surf, surf-rock. Почитати рецензію на Amphibian Man - Desert Songs (2016) можна за цим посиланням

Amphibian Man у соцмережах:

https://amphibianman.bandcamp.com
https://vk.com/amphibian_man_surf
https://www.facebook.com/amphibianmansurf
https://www.instagram.com/amphibianmansurf/