Amphibian Man - Desert Songs (2016)

Кожна пісня альбому — це пекучий вітер пустель та засмага на пітному чолі молодика, який стрімко чимчикує манівцями Дикого Заходу. Із долин Великого Каньйону та Каліфорнійського узбережжя до нас завітала людина амфібія — Amphibian Manразом із запальним альбомом Desert Songs

Альбом складається з дев'яти треків і заворожує своїм звучанням. Завдяки таким душевним релізам ми можемо впевнено казати, що український сьорф-рок живе! 

Інструментальні мелодії створюють враження перебування у покинутих містах із занедбаними будинками та велетенським перекотиполе, замість пам’ятника засновникам містечка у самісінькому осерді головної площі. 

До речі, одна з пісень альбому, як раз носить назву «Ghost Town». Інші треки безслівно переказують нам оповідки про періоди золотої лихоманки («Gold Rush»),  мертві каньйони («Skeleton Canyon») та живих безхатченків  і новоприбулих у пошуках наживи («Emigrant»). 

Деякі з композицій досить спокійні та неквапливі — немов багатії, які вже встигли вкрасти майже все золото і відпочивають десь поблизу океану. Інші, з дев'яти представлених, треки скачуть галопом немов коняка червоношкірого індіанця.  

Особисто мені сподобалась композиція «Apache Pass». Тут і бойові ритми і веселі рифи — не вистачає натхненної рими. Жартуємо, це написано для «красного слівця», насправді ж люди-амфібії постаралися на славу. 

Недарма у соціальних мережах молодики і молодиці дивуються такому феномену українського року. Молодики і молодиці з превеликим задоволенням виказують свій подив та неодноразово розхвалюють хлопців із Amphibian Man.

Все тому, що кожен із треків Desert Songs заслуговує бути саундтреком для крутого вестерну із Джекі Чаном або Чаком Норісом у головній ролі. Не «западло» розхвалювати будь-кого, але проект Amphibian Man неочікуване надбання для українського слухача. 

Neformat.com.ua ©

1. Gold Rush 
2. Ghost Town 
3. Apache Pass 
4. Skeleton Canyon 
5. A Couple Of Dollars 
6. Emigrant 
7. Crossing The Red River 
8. Train Robbery 
9. Gunsmoke

05.11.2016