Ravenblood готується випустити новий альбом

Закарпатський проект анонсував вихід нового повноформатного альбому, що називатиметься "The Limit Of Perfection".

"Після доволі затяжної паузи майже в три роки від моменту останнього релізу все ж таки новий альбом був завершений. Причин такого затяжного написання було чимало і перераховувати їх можна довго, але більша частина з них не стосується цієї роботи", - розповідає творець проекту Василь Сеневич.

Цього разу оформлення для альбому він малював сам, а також займався роботою над буклетом для дисків.

На альбомі буде кілька запрошених гостей. Зведенням та мастерингом займався закарпатець Олексій (Вед) Крилов, відомий також за своїм власним музичним проектом Ancient Voice.

"Альбом вийшов доволі різнобічним у плані стилістики та тематики. Тут є й атмоблек, і старий добрий данжн синт, і епічні треки, що нагадують саундтреки до фільмів. Тематика також різностороння. Природа, містика Закарпаття, філософія і т.д.", - додає музикант.

До альбому увійшло 7 композицій, серед яких можна буде почути повністю перезаписану версію "Клітка Для Вітру".

Поки дата релізу невідома. Придбати його можна буде на офіційному веб-сайті та бендкемпі лейблу у цифровій версії та на фізичних носіях. Автор планує видати невелику лімітовану серію дисків, оригінально запакованих ним самими за старою доброю традицією. 

Почитати рецензію на альбом "Легенди Марамороша" (2016) можна тут.

Ravenblood - ambient проект закарпатського музиканта Василя Сеневича. Виник у 2014 році та на цей момент має в активі кілька альбомів та спліт зі згаданим вище Ancient Voice.

Ravenblood у соцмережах:

ВК: https://vk.com/ravenbl00d
Bandcamp: https://ravenbl00d.bandcamp.com
Soundcloud: https://soundcloud.com/ravenbl00d