Василь Лавер (The Symbioz, Обрій) презентує в Ужгороді збірку горорів

20 березня в Закарпатській обласній бібліотеці відбудеться презентація книги "У тіні Ердеґа" Василя Лавера, який є учасником гуртів Skruta, The Symbioz, Displease, Обрій. 

"У своїй дебютній збірці автор торкається одвічних питань боротьби Добра і Зла, Правди та Кривди. Протягом сімнадцяти коротких історій читач разом із героями збірки матиме змогу пережити широкий спектр емоцій – від страху і відчаю, до віри та надії", - йдеться в анонсі події.

Оповідання Василь Лавер писав протягом останніх кількох років, а частина з них виходила у рамках колективних горор-збірок "Після опівночі", "Підвал", "Ліс" та сплаттерпанк збірці "Свині". Розрахована книга на дорослого читача. Почитати одне з оповідань "Останя роль" можна за цим посиланням.

Обкладинку для  "У тіні Ердеґа" (в угорській мові ördög - чорт) намалював Художник Ярослав Гроб. 

Придбати книгу можна буде на презентації, або ж звернувшись до самого автора

Василь Лавер - кандидат фізико-математичних наук, музикант, письменник. Народився в 1986 році, в Ужгороді. Закінчив математичний факультет УжНУ, спеціальність - прикладна математика. Працює доцентом на факультеті інформаційних технологій УжНУ. Є гітаристом місцевих гуртів Обрій, The Symbioz. Пише з 2013-го року. Брав участь у кількох колективних збірках українського горору, в тому числі й у збірці, присвяченій сплаттерпанку.

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/events/322106701993997/