Koza Music Battle 2019 оголошує набір учасників

Сьомий сезон битви-конкурсу між молодими артистами Цього року таки відбудеться у Тернополі.При чому, на відміну від попередніх років, етапи батлу проходитимуть п'ятницями та суботами, що буде трохи зручніше для іногородніх учасників. До участі запрошуються гурти зі всієї України, однак з невеликим стилістичним обмеженням. 

"Стилістичних обмежень майже нема, але просимо утриматися колективи, які грають метали і кори. В одній конкурсній програмі ви та гурти, які грають скажімо поп-рок, будете виглядати м’яко кажучи дивно. Коза дуже любить і шанує тяжку музику, але її представникам варто звернути увагу на більш відповідні конкурси. 

Водночас припрошуємо музикантів, які грають всіляке інді, сінті, роки, стонер, реґі тощо. Якщо сумніваєтеся у своїй відповідності конкурсу – пишіть на скриньку", - зазначають організатори. 

Вимоги до учасників:

  • стаж не більше 3-ох років
  • виключно власний матеріал (без кавер-версій)
  • мінімум 20 хвилин програми

Головний приз – виступ на фестивалі Файне Місто!

Набір конкурсантів триватиме до 10 березня Щоб зголоситися на КМБ-2019 заповніть форму за цим посиланням.

Нагадаємо, минулого року переможцем змагання став уманський нді-поп колектив Our Atlaantic. Опісля також ходили чутки, що батлу більше не буде, але, як бачимо, вони не підтвердилися. 

Конкурс у соцмережах:

https://www.facebook.com/koza.music.battle
http://koza.te.ua