Koza Music Battle оголосила учасників фіналу конкурсу

Сьомий сезон битви-конкурсу між молодими артистами Koza Music Battle цього року знову проходить у Тернополі. Фінал конкурсу відбудеться 18 травня у Koza Bar.

Цьогоріч на участь у конкурсі заявки подали понад 60 колективів з різних регіонів України, однак до фіналу після багатьох відбіркових турів дійшли лише два колективи.

GannaBaby – київський інді-поп проект який вже на початку свого існування встиг "Першим останнім туром" проїхатись через 11 міст західної України. Близько півсотні концертів менш ніж за рік! Їх виступ в Козі було не лише цікаво слухати, а й дуже приємно спостерігати за візуальною віддачею і сценічним образом. Впевнено можемо сказати, що трійця здатна на те, щоб розворушити тих, хто "не танцює". Gannababy - не типова гітарна музика. З гітар у них, взагалі, лише бас-гітара. Однак вайб, який вони створюють своїм звучанням, неодмінно варто зацінити. Це не попса, як можуть заявити якісь архаїчні елементи суспільства, а якісний інді-поп.

Slice & Dice – стоунер з Миколаєва, в якого присутній гранжово-гаражний антураж і натхнення науковою фантастикою. Суміш тягучого звучання й винахідливої композиції помітно виділяють гурт на цьогорічному (та й не тільки) КМБ. Медитавно-драйвовий рух під сценою гарантований.

Нагадаємо, головний приз – виступ на фестивалі Файне Місто.

Фінальна битва Koza Music Battle 2019 буде вже цієї суботи, 18 травня. Початок о 20:00. Вхід вільний. 

Koza Music Battle - найбільший у Західній Україні музичний конкурс серед молодих українських гуртів, що працюють у різноманітних жанрах. Організатор батлу — мистецьке об’єднання "Коза" з міста Тернопіль проводить конкурс із 2013 року.

Конкурс традиційно відбувається в арт-барі "Коза". Критерії оцінювання та програма також залишаються незмінними: організатори здійснюють попередній відбір виконавців заради збереження стилістичної цілісності змагань. Потім проводиться жеребкування, під час якого учасники розподіляються по концертах-чвертьфіналах. Оцінювання конкурсантів проводить кваліфіковане журі. Суддівську колегію — музикантів та працівників музичної індустрії запрошує організатор.

Переможці попередніх років:
    • Red Cardinals (Тернопіль) - Koza Music Battle 2013
    • Nice Cream (Тернопіль) - Koza Music Battle 2014
    • KRUT (Хмельницький) - Koza Music Battle 2015
    • Machu Picchu (Львів) - Koza Music Battle 2016
    • Брудні (Київ)  - Koza Music Battle 2017
    • Our Atlaantic (Умань) - Koza Music Battle 2018

Конкурс у соцмережах:

https://www.facebook.com/koza.music.battle
http://koza.te.ua