I Have I Need випустили новий кліп

Чернівецький інді-гурт випустив кліп на трек "Aelita Formanta" в підтримку нового альбому. Сам же реліз цікавий тим, що хлопці поставили собі завдання записати його за один тиждень. 

"Ми вирішили кинути виклик самим собі! З нуля створити та записати альбом за ОДИН тиждень. Чи можливо це? Чи вистачить натхнення та сил, чи це всього лише пуста трата часу? Залишайтесь з нами, щоб дізнатись!", - кажуть музиканти. 

Весь процес запису вони фіксували на відео, частина з яких вже з'явилася на YouTube каналі гурту. Там же музиканти обіцяють опублікувати відео з кожного дня свого #1week1album челенджу. 

Окрім того I Have I Need вирішили після успішного завершення першого челенджу прийняти ще один виклик, а саме зняти самостійно три кліпи, використовуючи по максимуму ті ресурси, які були у наявності. Першою з таких робіт став ролик на трек "Aelita Formanta" з майбутнього альбому.

"Своїми силами і вміннями! Тим, що було під рукою і не претендуючи на Ґреммі! Ми розуміємо, що не є професіоналами в тій справі за яку взялись, але все ж не змогли встояти перед новими викликами", - додає гурт. 

Нагадаємо, другий і останній випущений альбом гурту "war and love" вийшов у 2017 році, а дебютний реліз колективу - " One Year For A Dream" EP - побачив світ ще у грудні 2013-го.

I Have I Need у соцмережах:

Вконтакте: https://vk.com/ihaveineed
Soundcloud: https://soundcloud.com/i-have-i-need/
Facebook: https://www.facebook.com/IHaveINeed
Youtube: https://www.youtube.com/user/IHaveINeedBand
Instagram: https://www.instagram.com/i_have_i_need_band/