"I Have I Need" випустили новий альбом

Чернівецький інді-гурт нещодавно презентував свій другий альбом під назвою "war and love". 

"Важко було повірити, що ми все таки це зробили. На нашому шляху було багато перепон але зібравши всі сили ми все таки їх подолали. І це завдяки вам - дорогі наші слухачі. На презентації ми розповідали, як створювався цей альбом. Ну а для тих хто не зміг до нас потрапити ми коротко про це розповімо. 
 
Матеріал до альбому писався вокалістом в армійській атмосфері. Після його повернення ми вирішили якось цікаво подати цей матеріал. Почали співпрацювати з різними хорошими музикантами... вигадувати всяке, якомога цікавіше... та ми так і не змогли реалізувати всі наші "геніальні" ідеї. 
 
І тут ми собі подумали... А чому б не перестати ускладнювати собі життя і зробити, як в старі, добрі часи - записати все одним сетом, чесно, без правок і спроб, так - як воно йде... з тими емоціями, які є насправді... 
 
Результатом і став наш альбом. Хороший він чи ні судити не нам. Ми просто надіємось, що наша робота залишиться не тільки в наших серцях", - розповідають музиканти.  
 
Послухати і безкоштовно завантажити всі 8 треків релізу можна на Soundcloud'і гурту. 
 
Нагадаємо, перший альбом "it's time" з'явився у 2014 році, а дебютний реліз колективу - " One Year For A Dream" EP - побачив світ у грудні 2013 року.  
 
"I Have I Need" у соцмережах: 
 
Вконтактеhttps://vk.com/ihaveineed